Privacybeleid

http://www.rossinienergy.com

Luca Rossini
Type de site : e-commerce

Het doel van dit privacybeleid is om gebruikers van onze site te informeren over de persoonlijke gegevens die we zullen verzamelen, evenals de volgende informatie, indien van toepassing:

a. De persoonlijke gegevens die we zullen verzamelen;

b. Het gebruik van de verzamelde gegevens;

c. Wie heeft toegang tot de verzamelde gegevens;

d. De rechten van gebruikers van de site;

e. Het cookiebeleid van de site.

Dit privacybeleid loopt samen met de gebruiksvoorwaarden van onze site.

Toepasselijk recht: in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voldoet dit privacybeleid aan de volgende voorschriften. Persoonlijke gegevens moeten:

a. verwerkt worden op een rechtmatige, eerlijke en transparante manier met betrekking tot de betrokkene (rechtmatigheid, loyaliteit, transparantie);

b. verzameld worden voor specifieke, expliciete en legitieme doeleinden, en niet om verder te worden verwerkt op een manier die onverenigbaar is met deze doeleinden; de verdere verwerking voor archiveringsdoeleinden in het algemeen belang, voor wetenschappelijk of historisch onderzoek of voor statistische doeleinden wordt, in overeenstemming met artikel 89, lid 1, niet beschouwd als onverenigbaar met de oorspronkelijke doeleinden (beperking doeleinden);

c. adequaat en relevant zijn en beperkt blijven tot wat nodig is voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt (dataminimalisatie);

d. nauwkeurig zijn en, indien nodig, up-to-date worden gehouden; alle redelijke maatregelen moeten worden genomen om ervoor te zorgen dat persoonsgegevens die onjuist zijn, gelet op de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt, onverwijld worden gewist of gecorrigeerd (juistheid);

e. bewaard worden in een vorm die de identificatie van de betrokkenen mogelijk maakt gedurende een periode die niet langer is dan nodig is voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt; de persoonsgegevens mogen voor langere perioden worden bewaard, zolang ze uitsluitend worden verwerkt voor archiveringsdoeleinden in het algemeen belang, voor wetenschappelijk of historisch onderzoek of voor statistische doeleinden in overeenstemming met artikel 89 , lid 1, op voorwaarde dat de passende technische en organisatorische maatregelen vereist door de verordening worden geïmplementeerd om de rechten en vrijheden van de betrokkene te waarborgen (beperking van bewaring);

f. verwerkt worden op een manier die een passende beveiliging van de persoonsgegevens garandeert, inclusief de bescherming tegen een ongeoorloofde of onwettige verwerking en tegen een onopzettelijk verlies, vernietiging of beschadiging, met behulp van passende technische of organisatorische maatregelen (integriteit en vertrouwelijkheid).

De verwerking is alleen rechtmatig als en voor zover aan ten minste één van de volgende voorwaarden is voldaan:

a. de betrokkene heeft toestemming gegeven voor de verwerking van zijn persoonsgegevens voor een of meer specifieke doeleinden;

b. de verwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van een contract waarbij de betrokkene partij is of voor de uitvoering van precontractuele maatregelen die op diens verzoek zijn genomen;

c. de verwerking is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting waaraan de verantwoordelijke is onderworpen;

d. de verwerking is noodzakelijk om de vitale belangen van de betrokkene of een andere natuurlijke persoon te beschermen;

e. de verwerking is noodzakelijk voor de vervulling van een taak van algemeen belang of houdt verband met de uitoefening van het openbaar gezag dat aan de verantwoordelijke is opgedragen;

f. verwerking is noodzakelijk voor de doeleinden van de legitieme belangen die worden nagestreefd door de verantwoordelijke of door een derde, tenzij de belangen of fundamentele rechten en vrijheden prevaleren van de betrokkene die bescherming van persoonsgegevens vereisen, in het bijzonder wanneer de getroffen persoon een kind is.

Voor inwoners van de staat Californië is dit privacybeleid bedoeld om te voldoen aan de California Consumer Privacy Act (CCPA). Als er inconsistenties zijn tussen dit document en de CCPA, is de staatswet van toepassing. Als we inconsistenties vinden, zullen we ons beleid wijzigen om te voldoen aan de relevante wetgeving.

Toestemming:

Gebruikers gaan ermee akkoord dat ze door onze site te gebruiken, instemmen met:

a. de voorwaarden uiteengezet in dit privacybeleid en

b. het verzamelen, gebruiken en bewaren van de gegevens die in dit beleid worden vermeld.

De persoonlijke gegevens die we verzamelen:

Automatisch verzamelde gegevens: we verzamelen geen gegevens automatisch op onze site.

Gegevens verzameld op een niet-automatische manier: we kunnen de volgende gegevens verzamelen wanneer u bepaalde functies op onze site uitvoert:

a. voornaam en achternaam;

b. email;

c. telefoonnummer;

d. betalingsinformatie;

Deze gegevens kunnen op de volgende manieren worden verzameld:

Een account registreren.

Houd er rekening mee dat we alleen gegevens verzamelen die ons helpen het doel te bereiken dat in dit privacybeleid wordt uiteengezet. We zullen geen aanvullende gegevens verzamelen zonder u eerst te informeren.

Hoe gebruiken we persoonlijke gegevens?

Persoonlijke gegevens die op onze site worden verzameld, worden alleen gebruikt voor de doeleinden die in dit beleid zijn gespecificeerd of die op de relevante pagina’s van onze site worden aangegeven. We zullen uw gegevens niet gebruiken buiten wat we openbaar maken. De gegevens die we verzamelen wanneer de gebruiker bepaalde functies uitvoert, kunnen voor de volgende doeleinden worden gebruikt:

a. communicatie;

b. commercieel.

Met wie delen we persoonlijke gegevens?

Werknemers: we kunnen gebruikersgegevens bekendmaken aan alle leden van onze organisatie die ze redelijkerwijs nodig hebben om de doeleinden te bereiken die in dit beleid zijn uiteengezet.

Derden: derden hebben geen toegang tot gebruikersgegevens buiten wat redelijkerwijs nodig is om het opgegeven doel te bereiken.

Andere openbaarmakingen: we verbinden ons ertoe om uw gegevens niet te verkopen of te delen met derden, behalve in de volgende gevallen:

a. indien wettelijk vereist;

b. indien het vereist is voor een gerechtelijke procedure;

c. om onze wettelijke rechten te bewijzen of te beschermen;

d. aan kopers of potentiële kopers van dit bedrijf in het geval dat we het bedrijf willen verkopen.

Als u hyperlinks van onze site naar een andere site volgt, houd er dan rekening mee dat wij niet aansprakelijk zijn voor en geen controle hebben over hun privacybeleid en -praktijken.

Hoe lang bewaren we persoonlijke gegevens:

We slaan geen gebruikersgegevens op langer dan nodig is om de doelen te bereiken waarvoor ze worden verzameld.

Hoe we uw persoonlijke gegevens beschermen:

Om uw veiligheid te beschermen, gebruiken we een transportlaagbeveiligingsprotocol om persoonlijke informatie via ons systeem te verzenden.

Alle gegevens die in ons systeem worden opgeslagen, zijn goed beveiligd en alleen toegankelijk voor onze medewerkers. Onze medewerkers zijn gebonden aan strikte geheimhoudingsafspraken.

Hoewel we alle redelijke voorzorgsmaatregelen nemen om ervoor te zorgen dat onze gebruikersgegevens veilig zijn en gebruikers worden beschermd, blijft er altijd het risico op schade bestaan. Het Internet als geheel kan soms onveilig zijn en daarom kunnen we de veiligheid van gebruikersgegevens niet meer garanderen dan redelijkerwijs praktisch is.

Internationale gegevensoverdrachten:

De gebruikersgegevens kunnen worden bekeken, verwerkt of verzameld in de volgende landen:

De lidstaten van de Europese Unie.

Minderjarigen:

De AVG specificeert dat mensen onder de 15 jaar als minderjarig worden beschouwd voor de doeleinden van gegevensverzameling. Minderjarigen hebben de toestemming van een wettelijke vertegenwoordiger nodig voor het verzamelen, verwerken en gebruiken van hun gegevens.

Uw rechten als gebruiker:

Onder de AVG hebben gebruikers de volgende rechten als betrokkenen:

a. recht op toegang;

b. recht op rectificatie;

c. recht op verwijdering;

d. recht op beperking van de verwerking;

e. recht op overdraagbaarheid van gegevens;

f. recht van bezwaar.

Meer informatie over deze rechten vindt u in hoofdstuk 3 (artikelen 12-23) van de AVG.

Hoe u de verzamelde gegevens kunt wijzigen, verwijderen of betwisten:

Als u wilt dat uw informatie wordt verwijderd of op enigerlei wijze wordt gewijzigd, neem dan hier contact met ons op:

Tel : +33 (0)3 20 01 30 12

Email : info@rossinienergy.com

Bijwerkingen:

Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd worden gewijzigd om te blijven voldoen aan de wet en om eventuele wijzigingen in ons gegevensverzamelingsproces weer te geven. We raden onze gebruikers aan om ons beleid van tijd tot tijd te controleren om er zeker van te zijn dat ze op de hoogte zijn van eventuele bijwerkingen. Indien nodig kunnen we gebruikers per email op de hoogte stellen van wijzigingen in dit beleid.

Contact:

Als u vragen voor ons heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via:

+33 (0)3 20 01 30 12

info@rossinienergy.com

5 rue Horus
Parc de la Haute Borne
59650 Villeneuve d’Ascq
Frankrijk

Ingangsdatum: 13 september 2020

© 2002-2020, DocumentsLégauxTM (Sequiter Inc.)